foto1
Világvége Magazin (VVM)
foto1
Nemzetközi hírek
foto1
Magyarországgal kapcsolatos témák
foto1
Társadalmi problémák és megoldások
foto1
Pártatlan, független szerkesztőség
Napjainkban lejátszódó események. A végső időkkel foglalkozó cikkek, videók, találgatások, feltételezések, tények és jelenségek. Valós hírek a nagyvilágból. A te magazinod és hírportálod! A látogatók által beküldött anyagokat is leközöljük, ha azt fontosnak, valósnak vagy érdekesnek ítéljük meg. Eva777.com

Amikor Hollandiában a házfoglalók ellen lépett fel az állam, tankokat vetettek be egy egész felfegyverzett hadsereggel és a rohamrendőrséget. Ez több tízéves folyamat volt, szinte egy állandó harc, ami néha napokig eltartott és az egész környéket romba döntötte, mintha háború lenne, pedig nem volt másról szó, mint fiatalokról, akik évekig üresen álló házakat foglaltak el lakhatási célból. Mert akkor kezdődött a moszlimok tömeges betelepítése (a hetvenes évek végétől, folyamatosan a napjainkig) és nem volt (és ma sincs) elég lakás.



Ezt a történetet csak azért említjük, mert jelenleg a bevándorlók már egész városrészeket foglaltak el maguknak és nem történik semmi. Svédországban sem a rendőrség, sem a tűzoltók, sem a mentők nem mehetnek be bizonyos területekre, ahol több valószínűség szerint fegyverraktárak is vannak. Persze a rendőrség nem tett semmit ennek a felszámolására, egészen a napjainkig. Most több hír kering a médiában arról hogy németországban találtak egy hatalmas fegyverarzenált és Franciaországban pedig több ilyen esetről írnak a lapok.
De az EVA777 inkább a jelenséggel szeretne foglalkozni, mint a hírek valódiságának kikutatásával. Mert az nyilvánvaló, hogy valami lóg a levegőben, ami egyszerűen nem megy le az emberek torkán.

Amikor saját népet kell verni, az ottani hazai rendőrség nagyon buzgó. Így van ez napjainkban is. Amikor Franciaországban a fiatalok tiltakoznak, hatalmas karhatalmi erők vívnak meg velük, az egész környéket romba döntve. Amikor bevándorlók vonulnak végig a városon, "halál mindenkire" -féle jelszavakkal, csak pár girhes, fegyvertelen sárgaruhás minirendőr mutatkozik vagy éppen senki nem követi a tömeget. Így volt ez itthon is, amikor a Gyurcsány féle hadsereg a népet verte, de amikor a menekültek kezdtek el garázdálkodni, senki nem szólt közbe (pl. Debrecenben).









 

 

Kulcsszavak: Rellen, oorloog, kraakers, kraakpand, ontruimen, fegyverarzenál, bevándorlók, migránsok, ingerküszöb,